Activiteiten

Om elkaar te inspireren en hoop te geven aan de mensen die dat nodig hebben, organiseren wij meerdere gezellige activiteiten per jaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooie belevingswandeltocht of een gezellige ladies night. Bij deze activiteiten is het niet meer nodig om sponsorgeld op te halen. In plaats daarvan bieden wij een lidmaatschap aan. Wie Vrouw van Hoop wordt, mag gratis of tegen een speciaal tarief meedoen aan alle activiteiten en profiteert van leuke kortingen en unieke aanbiedingen.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/62bd61b286d15/mf196251_1_20220630_104122.jpgMF196251
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/63b6ed92d9c80/ontwerpzondertitel7.pngT250d2VycHpvbmRlcnRpdGVsNw==
9 februari 2023

Vrouwenavond

Zin in een ontspannen avond met inspirerende boodschap en gezelligheid? Leg jezelf in de watten en kom naar de Vrouwenavond van Vrouwen van Hoop! Meld je snel aan!

Ja, ik schrijf me in!

Thema: ‘wat denk je zelf?’
Hoe zie jij jezelf, hoe kom je over op de ander en hoe wil God dat jij jezelf ziet? Samen met talentcoach Corien zoeken we antwoord op deze vragen! Geniet van een gezellig spel, muziek en leerzame boodschap en laat je bemoedigen. In de pauze kun je terecht bij een aantal gezellige kraampjes, met onder andere boeken en kaarten. Van harte welkom!

Laat je bemoedigen
Ook staan we stil bij het verhaal van een vrouw die bij De Hoop in behandeling was. Een van de vrouwen voor wie het extra moeilijk is om niet over zichzelf te oordelen (misschien wel herkenbaar voor ons allemaal). Deze avond zetten we ons samen in voor moeders bij De Hoop. In specifieke gevallen mogen zijn hun kind meenemen als ze in behandeling zijn. Dankzij jouw gift kunnen de kinderen naar de opvang, terwijl de moeder zich focust op haar herstel. Buiten de behandelingen kunnen ze samen zijn, want moeder en kind horen bij elkaar!

Meld je aan!
Help jij deze vrouwen mee op weg naar hun herstel? Bezoek de vrouwenavond! Voor de inschrijving vragen we een minimale bijdrage van €15,-, waarvan 100% van de opbrengst naar deze vrouwen gaat. Meer bijdragen mag natuurlijk altijd!
Als je lid bent van Vrouwen van Hoop, geldt er geen minimale bijdrage. 

Er is nog plaats. Van harte welkom! Wie neem jij mee? Meld je snel aan:

Leuk, ik meld me aan!

Programma

Activiteit

Vrouwenavond

Start- en eindlocatie

Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht

Kosten

Gift van minimaal 15 euro (voor niet-leden). 100% van de opbrengst gaat naar giftbestemming.

Start programma

Inloop 19:30 // Start: 20:00

Eindtijd

+- 22:00

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/63dbbfb91b48d/wintersebelevingswandeling900x600px1800x1200px600x380px6.pngV2ludGVyc2ViZWxldmluZ3N3YW5kZWxpbmc5MDB4NjAwcHgxODAweDEyMDBweDYwMHgzODBweDY=
22 april 2023

Stadswandeling Gorinchem op 22 april

Gun jezelf een dagje uit en schrijf je in voor de wandeling van Vrouwen van Hoop in Gorinchem op 22 april!

Om 9:30 uur starten we met een uniek inkijkje in het Huis van Hoop in het hart van de historische stad. We luisteren naar een cliënte die haar verhaal deelt vol pijn en hoop. Hierna gaan we aan de wandel! Struin zo’n tien kilometer over de stadswallen, langs authentieke grachten en door de natuur. Iedere vrouw heeft een verhaal en we willen graag taboes doorbreken door hierover te praten. Daarom krijg je handvaten om een waardevol gesprek met elkaar te houden. Aan het begin van de middag sluiten we de wandeling af met een drankje en een hartige snack. Een ticket kost 20,- euro. Leden van Vrouwen van Hoop wandelen gratis mee. Wees welkom! 

Schrijf jezelf binnenkort in!

Programma

Activiteit

Heerlijke lente-wandeling vanuit het Huis van Hoop in Gorinchem. Struin door de oude historische stad, over de stadswallen en dwars door de natuur

Start programma

9:00

Eindtijd

+- 12:30

Start- en eindlocatie

Dorp De Hoop in Dordrecht

Kosten

Gratis voor Vrouwen van Hoop. Anders €20

Eten

Inclusief drinken bij aankomst en een drankje en snack na de wandeling

Afstand

10 km

Gebedspunten

In gebed voor elkaar

Samen bidden we voor mensen bij De Hoop en vrouwen uit onze community. Wil je een gebedspunt met ons delen? Mail naar info@vrouwenvanhoop.nl.

Bid mee voor een fijne en gezegende vrouwenavond op 9 februari!

Bid dat alle vrouwen onder ons die kampen met depressieve gevoelens zich weer beter mogen voelen. En bid voor de vrouwen bij De Hoop die zichzelf soms zover in de put zien zitten, dat eruit komen moeilijk is. Bid voor kracht en genezing!

Els deelde eerder haar verhaal van Hoop met ons. Ze bereidde zich voor op haar zendingsmissie, totdat ze hoorde dat ze kanker had. Nu heeft ze al haar behandelingen gehad en moet ze lang wachten op de uitslag. Bid je mee voor herstel?