Activiteiten

Om elkaar te inspireren en hoop te geven aan de mensen die dat nodig hebben, organiseren wij meerdere gezellige activiteiten per jaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooie belevingswandeltocht of een gezellige ladies night. Bij deze activiteiten is het niet meer nodig om sponsorgeld op te halen. In plaats daarvan bieden wij een lidmaatschap aan. Wie Vrouw van Hoop wordt, mag gratis of tegen een speciaal tarief meedoen aan alle activiteiten en profiteert van leuke kortingen en unieke aanbiedingen.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/62bd61b286d15/mf196251_1_20220630_104122.jpgMF196251
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/65842b9351ae4/afbeeldingvrouwenavond50x35.354mm8.pngQWZiZWVsZGluZ1Zyb3V3ZW5hdm9uZDUweDM1LjM1NG1tOA==
29 februari 2024

Vrouwenavond - 29 februari Amersfoort

Zin in een ontspannen avond met inspirerende boodschap en gezelligheid? Leg jezelf in de watten en kom naar de Vrouwenavond van Vrouwen van Hoop in Amersfoort! Geniet van een verrassend programma, laat je bemoedigen, ontvang hoop en shop bij de gezellige kraampjes. Inclusief hapjes en drankjes!

De vorige vrouwenavond in Dordrecht was een enorm succes, daarom herhalen we deze avond in midden-Nederland: Amersfoort. Tijdens een vorige vrouwenavond kregen we enthousiaste reacties: 'ik ben enorm geraakt door de getuigenis van de cliënte. Haar verhaal is zo kwetsbaar, maar ook zo sterk." En: 'De avond is goed verzorgt, er hangt een fijne sfeer en het is bijzonder om met zoveel vrouwen bij elkaar te zijn.'

Ben jij er deze keer ook bij? Meld je aan en reserveer jouw plekje! Inloop: 19:00. Start programma: 20:00. Parkeren kan achter de kerk. Adres: Heiligenbergerweg 64, Amersfoort.

Inschrijven


Programma

Start- en eindlocatie

De Kandelaar, Amersfoort

Inloop

19:00 | Start programma: 20:00

Eindtijd

22:00

Kosten

Leden: 2,50 euro | Niet-leden: 15 euro

Inschrijven
Gebedspunten

In gebed voor elkaar

Samen bidden we voor mensen bij De Hoop en vrouwen uit onze community. Wil je een gebedspunt met ons delen? Mail naar info@vrouwenvanhoop.nl.

Bid voor alle andere tieners en vrouwen met anorexia. Bid dat ze de stap zetten naar professionele hulp en mogen werken aan hun herstel.

Een jonge cliënte leeft in een onveilige thuissituatie bij haar ouders. Bid dat ze woonruimte voor haarzelf vindt.

Een jonge vrouw heeft woonruimte gevonden na haar behandeling. Dank mee! Wel moet ze nog heel erg wennen. Bid dat het snel als haar nieuwe thuis voelt.

Bid voor de cliënten voor wie de decembermaand zwaar valt. Veel relaties met familie en vrienden staan onder druk, waardoor het voor sommigen een allesbehalve gezellige maand is.

Dank mee dat Anieke en Marjan vrijmoedigheid hadden om hun verhaal te delen. Bid mee voor verder herstel van Anieke.