Activiteiten

Om elkaar te inspireren en hoop te geven aan de mensen die dat nodig hebben, organiseren wij meerdere gezellige activiteiten per jaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooie belevingswandeltocht of een gezellige ladies night. Bij deze activiteiten is het niet meer nodig om sponsorgeld op te halen. (soms optioneel). In plaats daarvan bieden wij een lidmaatschap aan. Wie Vrouw van Hoop wordt, mag gratis of tegen een speciaal tarief meedoen aan alle activiteiten en profiteert van leuke kortingen en unieke aanbiedingen.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/62bd61b286d15/mf196251_1_20220630_104122.jpgMF196251
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/660ea40ba6921/ax3a8875.jpgQVgzQTg4NzU=
31-8-2024

Wandeling Amerongen

Wandeling Amerongen op zaterdag 31 augustus

Op 31 augustus gaan we wandelen in Amerongen! Vrouwen van Hoop organiseert daar een mooie wandeling van 11 kilometer. Een unieke combinatie tussen genieten, bemoediging en ontmoeting. In dat weekend worden er vanaf dezelfde locatie ook de MTB-Challenge en toertochten van Cycle for Hope verreden. Amerongen heeft prachtige bossen en er is zelfs de Amerongse berg. Wie had dat verwacht in ons platte landje…

Koffie en thee staan voor je klaar vanaf 09:30 uur. Het programma begint om 9:45. We luisteren dan naar het verhaal van een vrouw die hulp heeft gekregen bij De Hoop. Om 10:00 uur begint onze wandeling. Als je terugkomt staat er een lekkere lunch voor je klaar. We hopen je te ontmoeten op 31 augustus! 

We hebben plek voor 50 wandelaars, dus wees er snel bij. 

De kosten voor deze wandeling bedragen €15. Vrouwen van Hoop kunnen meedoen voor slechts € 5.

Meld je hier aan. 

Sponsorpagina 

Wil je graag actiever bijdragen aan de cliënten van De Hoop en een sponsoractie koppelen aan jouw deelname? Dat kan! Na het inschrijven kun je er voor kiezen om via de link een eigen sponsorpagina aan te maken. 

Programma

Start programma

9.30

Afstand

11 kilometer

Start- en eindlocatie

De Blauwe Schuur. Burgwal 10, Amerongen

Gebedspunten

In gebed voor elkaar

Samen bidden we voor mensen bij De Hoop en vrouwen uit onze community. Wil je een gebedspunt met ons delen? Mail naar info@vrouwenvanhoop.nl.

Graag gebed voor de bewoners van Huizen van Hoop. De bewoners leven in een gemeenschap met elkaar, maar dat is niet altijd even eenvoudig. Bid mee voor harmonie en verdraagzaamheid in de woonsituatie.

Een jonge cliënte leeft in een onveilige thuissituatie bij haar ouders. Bid dat ze woonruimte voor haarzelf vindt.

Bid mee voor rust in het hoofd van een vrouwelijke cliënt. Het is momenteel erg chaotisch in haar leven. Bid voor rust en vrede.


Dank mee dat Anieke en Marjan vrijmoedigheid hadden om hun verhaal te delen. Bid mee voor verder herstel van Anieke.