Belevingswandeling op 25 juni

Schrijf je nu in!

Op 25 juni deelt Evelyn haar verhaal tijdens onze allereerste belevingswandeling. Je wandelt door de mooie natuur en beleeft tegelijkertijd een verhaal vol pijn, maar ook van Hoop mee. Een unieke combinatie tussen genieten, bemoediging en verdieping. Wandel gezellig mee met je zus(sen) of vriendin!

Je wandelt gratis mee als je lid bent van Vrouwen van Hoop! Bij inschrijving is het mogelijk om direct lid te worden van Vrouwen van Hoop. Je kiest dan zelf hoeveel je per maand bijdraagt aan je lidmaatschap, net wat je kunt missen. Ben je geen lid van Vrouwen van Hoop? Dan vragen we een bijdrage van 20 euro. Sponsorgeld ophalen is niet nodig. Er kunnen maximaal 50 vrouwen meewandelen, dus schrijf je snel in!

Inschrijven

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dnJvdXdlbnZhbmhvb3Atbmw%3D/628ca3ead9e93/vrouwenvanhoop_1_20220524_112250.jpgVrouwenvanHoop
Details:

Start programma: 9:00 uur
Eindtijd: rond 14:30 uur
Lengte wandeling: 10 km
Start- en eindlocatie: Dorp De Hoop in Dordrecht
Kosten: gratis voor Vrouwen van Hoop. Anders 20 euro.
Eten: Inclusief lunch!

Inschrijven

Ben je al lid van Vrouwen van Hoop? Laat dan hier weten dat je meewandelt.

De wandeling wordt georganiseerd door Vrouwen van Hoop. Met elkaar zetten we ons in voor cliënten van De Hoop. Ons platform is nog volop in ontwikkeling, maar breiden we binnenkort uit. Met Vrouwen van Hoop willen we elkaar bemoedigen, inspireren en gezellige activiteiten ondernemen.